Meillä nuorisolla on tapana kysäästä notta tuliko nyt hyvä joulumieli, jos pahoittavat toisen mielen. No, minä en pahoittanut (ainakaan tietääkseni) eilen kenenkään mieltä mutta "hyvä joulumieli" tuli vaikkei joulusta toki vielä ole tietoakaan - ainakaan hetkeen. Puunasin nimittäin kylpyhuoneen katosta lattiaan oikein porstaten.  Kyllä näki mitä teki kun porstan kanssa hillui vaikkei muka kylppäri yhtäkkiseltään niin likaiselta näyttänyt.

Päivä töissä oli ihan mahdotonta hulabaloota, kuten maanantait melkein yleensä on ja toinen hulabaloo on sitten perjantaina. Keskellä viikkoa saattaa olla hieman rauhallisempaa (jos on?), niin että ehkä saa tehtyä hieman rästihommiakin.
Ilta sitävastoin on mennyt normaaleissa kotitouhuissa ja sitten rento tunti tuli istuksittua ja rauhoituttua maneesin laidalla kun kuskasin nuorimmaista ratsastustunnille. Kääretorttuaineksetkin tuli hankittua mutta loppui nyt kyllä voimat kesken ja kellokin raksuttaa sellaista tahtia että jääpi moinen leipomus huomiselle.