Enpä ole tänne rentoon viikkoon ennättänyt päivityksiä tekemään. Iltaisin kun töistä on päässyt kotiin niin on migreeni ollut jo hyvääsessä mallissa mutta parempi näiren päivitysten kans myöhemmin kun ei ollenkaa....
Niin edellisviikonloppuna oli Seinäjoella taasen Östermyyrapäivät ja siellä oltiin sitten nuorimmaisen kanssa lauantaina. Ohjelmaa ja nähtävää oli jos vaikka mitä ja kavereiksi museoretkeen saatiin minun vanhempani.
1849443.jpg
Pääasiassa museolle ja Östermyyran kartanon  alueelle menimme Östemyyra-näytelmää katsomaan ja ei tullut pettymystä tänäkään vuonna. Aivan ihana näytelmä vuodesta toiseen ja siitä iso kiitos mahtavalle näyttelijäkaartille, käsikirjoittajalle ja ohjaajalle. Pakko päästä taas ensi vuonna uudelleen - katsomaan "seuraava jakso".
Ennen näytelmää lapsukainen ennätti tehdä keppihevosen, joita värkättiin Kivinavetan kentällä partiolaisten opastuksella, lisäksi ennätettiin kierrellä museoalueella ja sekä kiertää kivinavetassa oleva valokuvanäyttely, joka oli todella myös ihanaa ja mukavaa katseltavaa entisaikojen pohojanmaasta. Harmi vain kun päivä loppui kesken kun kello kävi niin vauhdilla.
1849448.jpg